KORJAAMO

Kuulumme Autoasi ketjuun, jonka ansiosta meillä on käytössämme alan viimeisintä tietoa ja teknologiaa. Diagnostiikkalaitteella pystymme nopeaan analyysiin lähes kaikkiin autoihin. Lisäksi koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti pysyäksemme alan jatkuvassa kehityksessä mukana. Meillä on käytössä mm. automaattivaihteistojen puhdistus-/huuhtelulaite, ilmastointihuoltolaite, 3D-pyöränkulmiensuuntauslaite sekä kaikki muut tarvittavat laitteet nykyaikaisen auton huoltoa varten.

Hae rahoitusta tästä painikkeesta

lapinjärven autohuolto on osa autoasi ketjua

Autoasi ketjun ansiosta onnistuu myös kaikkien uusien autojen määräaikaishuollot takuun säilyessä. Käytämme ainoastaan takuunalaisia varaosia ja rekisterinumeron mukaan saamme aina heti oikeat osat.

Erikoisosaamisena meillä on iskunvaimentimien huolto.

Huollamme lähinnä Reiger ja Öhlins iskunvaimentimia. Varmistaaksemme korkeimman mahdollisen laadun, meillä on käytössämme iskunvaimennin Dynamometri jolla voidaan tarkistaa vaimentimen toimiuvuuden huoltoon tullessa ja varmistaa onnistuneen huollon/säädön toimenpiteitten jälkeen, huoltaessa käytämme iskunvaimennin alipaine-/painepumppu, jonka ansiosta saadaan takuulla kaikki ilma pois iskunvaimentimesta sekä mahdolliset vuotokohteet tulevat esille. Meillä myös jousivaaka käytössämme, jolla varmistamme oikeat jouset autoosi.

Korin oikaisu suoritetaan Autorobot XLS+ -laitteella jossa käytössämme on myös elektroninen mittauslaite, mahdollisimman hyvän lopputuloksen saamiseksi.

HUOM! Vuodelle 2019 meille on myös tullut oma maalaamo jossa oma maalauskammio on jo käytössä.

ISKUNVAIMENTAJIEN HUOLTO

Alustaratkaisuissa toimimme Reiger Racing Suspension virallisena maahantuojana.

Reiger iskunvaimentajat ovat muun muuassa Ford Fiesta Rally 1, Ford Rally 2, Ford Rally 3. Ford Rally 4, Toyota Rally 1, Toyota Rally 2 ja Citroen R5, ralliautoissa, joten saamme nauttia kehityksestä suoraan maailman ehdottomasta huipusta. Olemmekin ylpeitä saadaksemme edustaa nimenomaan Reigeria koska olemme huomanneet että Reiger keksii ja muut kopioivat.

PYÖRÄKULMIEN SÄÄTÖ

Pyöränkulmien säädöissä käytämme Hofmann Geoliner 550 Prism laitetta, joka monipuolisten mahdollisuuksien sekä erittäin tarkan 3D käyttöjärjestelmän ansiosta soveltuu loistavasti sekä siviiliautojen että kilpa-ajoneuvojen tarkoille vaatimuksille.

ILMASTOINTI HUOLLOT

Kaikkien autojen ilmastointihuollot R134 ja R1234Yf aineille (talteenotto, kuivaus, vuodontarkistus ja täyttö) hoituu kätevästi. Myös täyssähkö ja hybrid autoihin

KILPA-AUTOJEN RAKENTAMINEN

Vuosien kokemuksella suoritamme autoosi moottorin viritystyöt, olemme erikoistuneet BMW M-moottoreihin.

Alustan asennukset, uusien alustojen mitoitus sekä punnitus kulma vaa'alla.

Jarrujen päivitys ja jarruletkujen teko prässätyllä liitoksella onnistuu heti odottaessa.

OTA YHTEYTTÄ JA KYSY LISÄTIETOJA!